top of page

Sat, Sep 07

|

Hotel Parthenis

Aten - mystiken i Grekland 2019

En resa i mystikens fotspår i Aten, Eleusis, Korinth och Delfi

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Aten - mystiken i Grekland 2019
Aten - mystiken i Grekland 2019

Time & Location

Sep 07, 2019, 7:00 PM – Sep 14, 2019, 2:00 PM

Hotel Parthenis, Leof. Kon/nou Karamanli 21, Voula 166 73, Grekland

About the event

Datum för 2019 är fastställt! 7-14 september

(för er som återvänder för rundresa är det denna länk: https://www.facebook.com/events/496704567519856/ )

Utveckla ditt medvetande och hitta ditt livssyfte!

Är du beredd på att utveckla ditt högre medvetande och verkligen bli den du är ämnad till att vara den du verkligen kom till denna världen för att vara? Vill du öppna upp så du kan ta emot information från det som finns bortom? Vill du vara en människa som förnimmer framtiden, kan utveckla ett större minne, vill kunna utveckla förmågor som du inte trodde du hade? Vill du verkligen lära dig attraktionslagen till att alltid skapa det du föreställer dig?

Följ med på en livsförändrande resa till magisk Aten och arbeta med din personliga och andliga utveckling. Varmt välkomna till en magisk vecka i vackra Aten. Energierna över Grekland är mycket speciella med höga frekvenser. Här har mycket av vårt nuvarande samhälle skapats som tex demokratin. Här finns en gedigen antik historik med Grekiska Gudar och Gudinnor, tempel, Atens antika Mysterieskola och mycket mer.

Under denna vecka besöker vi Mysteriekskolan i Eleusis - en plats som är väldigt mäktig i sina energier. Vi mediterar och gör initieringar på denna magiska plats. Vi kommer åka till Tempelstaden i vackra Korinth, där bland annat Aphrodites tempel finns.

Vi kommer även åka upp till Delphi där oraklen satt i 1200 år och siade åt människorna som tog sig upp i bergen - Delphi är mycket vackert och ligger uppe i de höga bergen med utsikt över Medelhavet.

Självklart blir det även en dag inne i Aten - i de smala gränderna i Plaka och upp på Akropolis och Akropolismuseet.

Däremellan så solar och badar vi, äter god mat och njuter i varandras sällskap!

Mer info om schema mm kommer efter texten!

Helena-Magdalenas upplevelse Av Aten:

Två gånger har jag åkt ner till Aten för att besöka min fina vän Sofia. Tillsammans med min fina vän Sofia och hennes barn har jag fått möjlighet att besöka alla magiskt, vackra platser i och runt Aten. Energierna och frekvenserna är oändligt höga och jag har aktiverats upp på väldigt höga nivåer. Det har inneburit att jag varje gång när jag kommit hem har förändrats mitt liv totalt.

Innan förra sommaren hade jag medial utveckling och min medhjälpare Helen säger att hon ser som en stor man, en mästare i ljusblått, står bredvid och är så tacksam att jag ska komma till Aten. Jag går hem och bokar biljett och är så tacksam för min ständiga vägledning av högre dimensioner som jag ständigt får.

Jag reser ner, sitter med min fina vän Sofia på stolen på terrassen och får till mig att vi ska starta utbildningar på plats i Aten. För att fler och fler ska aktiveras i de höga energierna i Aten.

Under tiden jag är där får jag till mig hela min andra bok. Som att en röst talar till mig och ger mig alla ord som ska skrivas till människorna.

Numer räcker det att jag tänker på Aten för att denna energi ska fylla mig och höja min frekvens och jag längtar ständigt efter att få resa ner till underbara Sofia och magiska Aten.

Aten är en av världens äldsta städer, ca 7000 år gammal. Hela Aten genomsyras av Gudarna och Gudinnorna ur den grekiska mytologin. Den grekiska mytologin har gett planeterna sitt namn och för mig som är astrolog så blir Aten mitt naturliga andra hem.

Förra sommaren reste vi till Poseidons tempel, långt upp på klipporna, över havet kändes det som att energierna strömmade så starkt igenom oss. Med en oändlig ödmjukhet strå vi på klippan och blickar ut över havet så som Gudarna gjort för länge, längesen.

Vi har även, vid flera tillfällen, med blotta ögat fått se de blå strålarna (The Blue Rays) som är helande och läkande.

Akropolis ruvar mäktigt över Aten, ögonen dras dit ständigt. Hela området vibrerar på oerhört höga frekvenser, kanske är det därför inga fåglar flyger över Akropolis?

När jag kom hem från Aten attraherades jag väldigt starkt av böcker med energi och visdom från Pleijaderna, det kom i min väg, ständigt. Till och med så min dator börjar spela Youtubeklipp med Barbara Marciniak.

Jag har fått till mig att jag ska hålla resor till Aten för personlig utveckling. Jag ska arbeta med de som kommer ner för att uppdatera dessa människors 12 chakran, jag har fått till mig nya program och aktiveringsbehandlingar.

Resan till Aten kommer föra oss alla upp på mycket högre frekvenser och vi kommer bli aktiverade till att utveckla våra högre medvetande. Detta kommer innebära att vi alla förstår, i djupet av vår själ, att allt som finns är den fria viljan och den fria tanken – tanken är skapande och vi är alla kreativa skapare till vår framtid! Det finns inget vi inte kan göra eller vara när vi öppnar upp vår aktivering.

Vi kommer alla kunna telepati, visualisering, vi kommer alla kunna förnimma framtiden och väldigt viktig information för oss och andra människor.

Framtiden är vår och vi kan alla vara kreativa medskapare till vår egen framtid.

Vi kan alla förnimma och få ner viktig information för vårt eget och andras växande och utveckling.

Människan står inför stora förändringar nu när vi lämnar den fyrkantiga tredje dimensionen och går vidare upp i medvetenhet till femte dimensionen.

Det kommer krävas att vi förändrar vårt sätt att se på och förstå Universum och använda Universums naturlagar. Det är dags för oss alla att vakna upp och leva i medvetenhet.

När vi väljer att leva som medvetna skapare till vår egen framtid och samarbetar med dessa höga energier så kommer våra själar kunna ta emot information från helt andra dimensioner.

När vi vill göra detta så kommer våra själar komma i kontakt med andra dimensioner. Vi lär oss hur tankens kraft verkligen fungerar och frigör oss ifrån en mängd felaktiga mentala programmeringar.

Vi blir fria och förstår att vilja är fri! Vi kan göra vad vi vill och det är tankarna som skapar.

På resan kommer vi meditera och få ta del av information på väldigt höga frekvenser.

Vi kommer åka till kraftplatser med mycket höga energier och vibrationer. Vi kommer arbeta med oss själva och vår personliga utveckling i oerhört vackra miljöer. Vi kommer ha lata stunder på stranden och Aten är fortfarande sommarvarmt och havet är underbart att bada i.

Vi kommer gå ut på mysiga krogar och äta middag tillsammans. Vi kommer ha ”prova på” av olika energibehandlingar.

Vi kommer besöka Akropolis, det heliga, antika området i centrala Aten där Partenon vilar på sin klippa.

Vi kommer vandra på platsen där den sista antika Mysterieskolan var belägen, ruinerna finns kvar och det är väldigt speciella energier på platsen. Vi kommer resa till Korint, där Korintierbreven ur Bibeln, skrevs. Där kommer vi vandra runt i den vackra Tempelstaden och vi åker även upp på berget där Aphrodites Tempel är beläget.

Vi kommer besöka butiken, där jag och Sofia var ”väntade” för att komma och hämta en symbol för ett par år sedan. Vi kommer Även träffa Kostas, mannen som fått information uppifrån om att vi var på väg. Vi kommer vandra i tidlösa Delphi och här är så speciella energier så det känns som man blir helt tidlös.

Vi kommer meditera tillsammans, bland annat kommer vi aktivera vårt högre medvetande i Plutoniums grotta på Mysterieskolan. Det är en aktivering/initiering som ökar vårt högre medvetande och förbinder oss med den högsta källan

Anmälan snarast!

Varmt välkomna!

Söndag: Morgonsamling och meditation på stranden. Ledig dag med sol och bad.

19: 00 Välkomstmiddag på Emmantina Rooftop i Glyfada (vi åker dit tillsammans från Voula)

Måndag: Eleusina

Vi samlas på hotellet, efter frukost kl 9. Vi tar taxibilar som tar oss till Mysterieskolan i Elusina. Där mediterar vi, ser oss omkring, besöker museet, därefter tar vi lite lunch i Eleusina och åker därefter gemensamt tillbaks till Voula för att sola och bada.

Tisdag: Korinth

Vi reser till den vackra Tempelstaden Korinth och upp på det sagolika berget och borgen Ancient Korinth. Vi äter lunch i Korinth och tar god tid på oss och senare återvänder vi till Voula.

Onsdag: Aten

Morgonmeditation på stranden. Senare träffas vi för att tillsammans åka in till Aten. Vi åker till Syntagma (parlamentet) därefter går vi tillsammans till Akropolis och Akropolismuseet. Vi strövar runt i Plaka och Monastriaki och äter middag på någon mysig roof-top och ser ett vackert upplyst Akropolis och därefter åker vi tillsammans, i taxi, tillbaks till Voula.

Torsdag: Vilodag

Vilodag och förhoppningsvis ges det möjlighet till prova-på behandlingar.

Fredag: Delphi

Tidig morgon beger vi oss till Delfi, det är ca 20 mil enkel resa. Vi färdas upp i bergen och passerar den vackra staden i bergen Arachova strax innan vi kommer fram till Delphi. Väl uppe i Delphi äter vi lunch med vidunderlig utsikt! Vi besöker Apollos och Athenas tempel och hänförs av underbart vackra Delphi. Delphi sas under anntiken vara Universums mitt och människor vallfärdade upp i bergen för att få lyssna till oraklen, som i 1200 år satt i Apollos tempel och siade om framtiden. Delphi är utsett att vara ett av Unescos världsarv.

Tidig kväll tar vi bussen tillbaks till Aten och därifrån taxi tillbaks till Voula.

Lördag: Aten

Morgonmeditation på stranden och vi njuter av den sista dagen i vackra Voula. På eftermiddagen reser vi åter in till Athen för de som vill.

(Reservation för ändringar i programmet)

Kursansvariga: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt och Sofia Dakouglou

Pris för kurs: 3999:-

(Pris för er som varit med tidigare 3 499:- )

Anmälningsavgift: 1999 :- snarast för att reservera din plats

Anmälan senast 30/4

Slutbetalning senast: 31/7

Utflykter mm på plats ca 250 € (betalas kontant på plats till Sofia, då Grekland är ett land där det meste betalas i kontanter, Sofia sköter betalning för taxi- och bussresor, inträden mm)

Detta ingår i de 250€

Välkomstmiddag på Emmantina

Taxi tor till Eleusina, inträde till Ancient Mystery School

Resa tor till Korinth – inträde till museér och tempel

Taxi tor till busstationen i norra Aten, buss tor till Delfi, inträde på Delfi

Taxi tor till Pireus, färja till Agistri mm

Kursavgift återbetalas enbart i väldigt specifika fall. I övrigt se till så din hemförsäkring täcker din ev avbokade resa.

Vi har reserverat hotellrum till oss på Parthenis i Voula, så hotellrummet bokas av Helena-Magdalena, betalning sker på plats. Pris: ca 55 € /natt i enkelrum ca

Flyg bokar du själv - sök gärna resa här: www.momondo.se

Flygbuss till hotellet är buss X96 och den stannar utanför hotellet i Voula. Taxi kostar ca 40€ om du kommer på dagen.

Vart efter du betalar in anmälningsavgift så lägger vi till dig i Facebook-gruppen Aten - vår magiska resa september 2019

För frågor och anmälan kontakta Helena-Magdalena Ivekrans på info@helena-magdalena.com

Varmt välkomna till en magisk resa i templen, mystiken, magiken i Aten med omgivningar.

Betalning sker via Swish eller bankgiro, men kontakta mig först så du får bekräftelse på att det finns platser kvar!

Om du är företagare så kan du dra din resa då vi kommer ha konferensprogram på resan.

Om du är företagare som vill ge möjlighet att ge ”prova-på” av olika energibehandlingar kontakta Helena-Magdalena snarast.

För praktiska frågor gällande det som sker i Aten svarar Sofia bäst på frågor.

Varmt välkomna önskar Sofia Dakouglou och Helena-Magdalena Ivekrans

OBS!

Vi är inte på någt sätt reserrangörer, vi erbjuder en kurs i personlig utveckling på plats i Aten.

Hotel och flyg bokas av varje deltagare separat.(Anmälningsavgiften återbetalas inte, då vi har administrativa kostnader för hotellbokning, bussbokning, planering mm.)

Vi reserverar och även för att vi behöver vara minst 8 delägare för att kunna genomföra kursen.

Share this event

bottom of page