top of page

Sat, Apr 25

|

Karl Gustavsgatan 41

Fullbokad! Lär dig kanalisera - steg 2

Lär dig kanalisera.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Fullbokad! Lär dig kanalisera - steg 2
Fullbokad! Lär dig kanalisera - steg 2

Time & Location

Apr 25, 2020, 10:00 AM – Apr 26, 2020, 4:30 PM

Karl Gustavsgatan 41, Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg, Sweden

Guests

About the event

Lär dig kanalisera – steg 2  

Under denna andra helg i Lär dig kanalisera så lär vi oss fler olika sätt att kanalisera. Vi tränar mer på att kanalisera tillsammans och vi tränar även mer på kanaliserad skrift och att ge budskap till varandra.  Vi lär oss även mer om färger, element, symboler och mer om det Universella språket för att vi ska bli säkrare att uppfatta och tolka tecken från Universum. Vi kommer även använda oss av tarot-kort och symbolkort för att öka vårt flöde i vår mediala förmåga.  

Förkunskap krävs! Du ska ha gått Helena-Magdalenas Lär dig kanalisera steg 1  eller liknande.  

Plats: Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg  

Anmälan snarast till Helena-Magdalena via  www.helena-magdalena.se 

Pris/ helg är 1999:- Anmälningsavgift 500:- betalas vid anmälan och slutbetalning 2 veckor innan kursstart.  Anmälnings och kursavgift återbetalas enbart i specifika fall.  OBS: Begränsat antal platser!  

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt  

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner.   Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år.  Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena.  

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor.  

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete.  

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala.  

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se Kontakt: info@helena-magdalena.com   

Tickets

  • Kurspris - utan anm.avgift

    SEK 1,499.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page