top of page

Sat, Aug 29

|

Karl Gustavsgatan 41

Lär dig kanalisera - steg 3

Lär dig kanalisera - steg 3

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lär dig kanalisera - steg 3
Lär dig kanalisera - steg 3

Time & Location

Aug 29, 2020, 10:00 AM – Aug 30, 2020, 4:30 PM

Karl Gustavsgatan 41, Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg, Sweden

About the event

Lär dig kanalisera – steg 3  

Under denna helg fortsätter vi utveckla vår medialitet och vår förmåga att kanalisera. Vi tränar tillsammans och stärker våra grundläggande kunskaper Vi tränar på fjärrskådning och  telepati. Vi använder oss av vår intoning för att kommunicera på ett djupare plan. Vi arbetar med de tekniker vi lärt oss och får träna på olika saker som tex fjärrskådning, telepati, psykometri, clairvoyance med mera.  

Förkunskap krävs! Du ska ha gått Helena-Magdalenas Lär dig kanalisera steg 1, 2  eller liknande.  

Plats: Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg  

Anmälan snarast till Helena-Magdalena via www.helena-magdalena.se  Pris/ helg är 1999:- Anmälningsavgift 500:- slutbetalning 2 veckor innan kursstart. Anmälnings och kursavgift återbetalas enbart i specifika fall.  OBS: Begränsat antal platser!  

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt  

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner.   

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år.  Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena.  Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor.  

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete.  

Helena-Magdalena är gift och har tre döttrar och två dotterdöttrar och även en bonusdotter och en bonusson. Familjen bor i Göteborg och på Onsala.  

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se Kontakt: info@helena-magdalena.com    

Tickets

 • Helgkurs

  SEK 1,999.00
  Sale ended
 • Kurshelg - utan anm.avgift

  SEK 1,499.00
  Sale ended
 • Anmälningsavgift

  SEK 500.00
  Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page