top of page

Sat, Aug 15

|

The Lighthouse Onsala

Lev i framgång - attraktionslagen!

Förverkliga ditt livs högsta syfte och lev i framgång!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lev i framgång - attraktionslagen!
Lev i framgång - attraktionslagen!

Time & Location

Aug 15, 2020, 10:00 AM – Aug 16, 2020, 4:30 PM

The Lighthouse Onsala , Karsegårdsvägen 38, 439 31 Onsala, Sverige

Guests

About the event

 Lev i framgång – attraktionslagen! 

Under flera år har jag haft min kurs Lev i framgång via webb. Innan hade jag kurserna Mind your business och Tänk rätt bli framgångsrik, men sen skapade jag namnet Lev i framgång. För för mig innebär framgång självförverkligande, när vi utvecklar vår högsta potential och kan leva ett liv i framgång och försörja oss på det vi älskar att göra! 

Det handlar mycket om mind-set, drivkraft, motivation och glädje! När vi hittar den där känslan att ”ingen eller inget kan stoppa oss” då kommer vi också att lyckas, det finns inget annat. 

Redan på 90-talet läste jag Linda Goodmans Livsguide där hon skriver att vi aldrig ska arbeta för pengar, vi ska arbeta utifrån glädje och inspiration. Jag har följt det rådet igenom livet. När vi får arbeta med det vi älskar att göra så är vi i frekvensen av överflöd och det ekonomiska flödet följer oss. När vi eftersträvar att förverkliga våra drömmar, tankar och idéer så skapas det synkronicitet i Universum och vi kommer att lyckas! 

Jag startade mitt första företag för 27 år sen, sedan dess har jag i stort sett alltid drivit företag på olika sätt. Det är en underbar känsla att få styra över sin egen tid. Under 10 år så arbetade jag som chef och även i de olika tjänsterna jag hade kunde jag använda min entreprenörskraft. 

För ca 10 år sen startade jag det företag som jag driver nu. Jag gjorde ett par val; det första var att jag skulle använda mig av attraktionslagen hela vägen, det andra var att jag skulle driva mitt företag genom sociala medier och det tredje var att förverkliga min dröm att bli författare. Jag inspirerades av människor som lever attraktionslagen; Esther & Jerry Hicks, Rhonda Byrne och med åren även Bob Proctor, Anthony Robbins, Dean Graziosi och av den största av dom alla Napoleon Hill! Napoleon Hills bok Tänk rätt bli framgångsrik (Think & Grow rich) är den största av dom alla och ligger till grund för många människors framgång, bland annat Esther & Jerry Hicks! 

Genom åren har jag själv arbetat fram olika verktyg som hjälpt mig och andra att lyckas. Jag har även hittat bra övningar av bland andra; Napoleon Hill, Bob Proctor, Brian Maynes och Dean Graziosi. Dessa verktyg har verkligen hjälpt mig att lyckas med det jag drömmer om; att bli författare, skribent och digital nomad. 

Det senaste året har jag som sagt haft webbkurser i ämnet, men nu blir det en helgkurs (med ev uppföljning) i vårt vackra hus The Lighthouse Onsala. 

Inför kursen vill jag att alla införskaffar och läser: Napoleon Hill – Tänk rätt bli framgångsrik (den gröna boken med Action-Pac) 

Övrig litteratur som jag rekommenderar är: 

Att överlista djävulen – Napoleon Hill 

Alla böcker – Esther & Jerry Hicks

The Secret-serien – Rhonda Byrne 

Millionaire Success Habits – Dean Graziosi (engelska) 

Ur innehållet: 

Lev ditt livs högsta syfte

Skapa en klar och tydlig vision 

Bli bra på självcoachning 

Förstå magin med attraktionslagen 

Kreativ visualering

Mind-mapping

Motivation 

Brinnande passion 

Steg för steg manual för att lyckas 

Att lyckas nå ut med sin vision 

och mycket mer! 

Efter kursen kommer uppföljning med mera ske i min grupp Lev i framgång på Fb 

Det kommer finnas möjlighet att följa kursen via webb för den som inte kan närvara 

Pris: 3500:- inkl 

all fika 

lunch lördag & söndag 

middag lördag kväll 

Biljett köps via: https://www.helena-magdalena.se/kalender

Om The Lighthouse: 

The Lighthouse drivs av Helena-Magdalena och Jörgen Ivekrans-Nätt. Helena-Magdalena nås lättast vis sms 0768-904 906 eller mail h.ivekrans@hotmail.com Jörgen nås lättast via telefon 070-956 83 55 

Anmälan: 

Anmälningsavgift är 1000:- och betalas i samband med anmälan, på eventet på hemsidan: www.thelighthouseonsala.com eller på www.helena-magdalena.se 

Anmälningsavgift återbetalas enbart i speciella fall. 

Övernattning: 

Det finns möjlighet till övernattning (i mån av plats) på The Lighthouse. 

Boka övernattning i samband med anmälan genom att kontakta oss. Priset för övernattning är 1000:- för fredag -söndag 

I annat fall är vi behjälpliga med att reservera och köra till närliggande vandrarhem eller hotell (Kungsbacka)

Hitta hit: 

The Lighthouse ligger på Karsegårdsvägen 38, Onsala utanför Kungsbacka. 

Det går tåg till Kungsbacka och buss 731 till Karsegården. 

Det finns parkering vid stranden nedanför huset. 

Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena & Jörgen 

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt 

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner. 

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år. 

Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena. 

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor. 

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete. 

Du hittar Helena-Magdalena på www.helena-magdalena.se 

Kontakt: info@helena-magdalena.com 

Tickets

 • Anmälningsavgift

  SEK 1,000.00
  Sale ended
 • Slutbetalning

  SEK 2,500.00
  Sale ended
 • Kurshelg

  SEK 3,500.00
  Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page