top of page

Tue, Jan 28

|

Karl Gustavsgatan 41

Lev i framgång - via webb

Sju steg att manifestera dina karriärsmål (attraktionslagen) via webb

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lev i framgång - via webb
Lev i framgång - via webb

Time & Location

Jan 28, 2020, 6:00 PM – Mar 15, 2020, 7:00 PM

Karl Gustavsgatan 41, Karl Gustavsgatan 41, 411 31 Göteborg, Sweden

About the event

Lev i framgång – 7 steg att manifestera dina karriärsdrömmar!  

Detta program är för oss som vill skapa sitt liv efter vårt högsta syfte, som vill lyckas med våra karriärsmål, som vill skapa ett liv i framgång och frihet.  Grunden i programmet är en av världens mest betydelsefulla böcker Tänk rätt bli framgångsrik av Napoleon Hill. Vi studerar boken tillsammans och har webbinars och gruppcoaching för att peppa varandra till framgång. Kraften i att vi gör det tillsammans är en stark framgångsfaktor.  Under programmets gång kommer vi även arbeta med bra övningar av Bob Proctor, som har varit Napoleon Hills elev, vilket även Jerry Hicks var.  För att gå detta program ska du ha en brinnande passion att förverkliga dina karriärsmål och lyckas manifestera din livsvision och arbeta med det du älskar att göra. Om du inte riktigt vet vad du vill så kan det klarna för dig under programmets gång. Här handlar det om att vilja göra kvantsprång och verkligen förändra din verklighet. Vi kan alla skapa den framgång vi längtar efter och när vi är flera tillsammans så skapas det en underbar energi!  

Programmet är upplagt via webbinar vid 7 tillfällen (dessa spelas in så det är ok om du inte kan närvara vid alla tillfällen), du behöver införskaffa Tänk rätt bli framgångsrik av Napoleon Hill om du inte redan har den. Vi kommer ha en Fb-grupp där vi håller kontakten mellan våra webbinar och vår gruppcoachning. Efter programmet kommer du erbjudas att delta i våra Master-Mind träffar via webb och på sikt även i det verkliga livet. Inga förkunskaper krävs, enbart längtan efter att lyckas!  

Start: 28/1 klockan 18:00 därefter 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 3/3 och 17/3.  

Med uppföljning som vi kommer överens om tillsammans.  

Vi kommer även ha gruppcoachning vid andra tillfällen som vi kommer överens om i gruppen!  Introduktionspris 1999:- betalning till Swish 123 276 4751 HM Ivekrans Inspiration AB  

Anmälan via mail till info@helena-magdalena.com eller sms 0768-904906  Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.  

Jag som håller i programmet heter Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt. Jag är entreprenör, inspiratör, författare med mera. Jag har drivit företag i halva mitt liv och jag har även gjort karriär som anställd och arbetat som chef i över 10 år. Jag är fil kand inom socialt arbete och har jag har en Social omsorgsexamen och goda kunskaper i psykologi och sociologi bland annat. Under hela mitt vuxna liv har jag, medvetet, använt mig av attraktionslagen för att förverkliga mina drömmar. Genom åren har jag haft ett antal föreläsningar och heldagar inom näringsliv, kommun och landsting och för ett antal privatpersoner. Min sanna övertygelse är att vi alla kan lyckas och att det sker snabbare och mer kraftfullt när vi gör det tillsammans!  

Tickets

 • Kurs: Lev i framgång

  SEK 1,999.00
  Sale ended
 • Anmälningsavgift

  SEK 500.00
  Sale ended
 • Resterande betalning

  SEK 1,499.00
  Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page