top of page
Above the Clouds

Aten, Grekland 

14470561_10154568843349513_7932222132072
Mina och Sofias  resor i Grekland!
På bilden, vid Akropolis i Aten, ser du mig och min fina vän sen många år Sofia Dakouglou. 
Vi gör våra resor i Grekland tillsammans och tillsammans med er. 
Vi har känt varandra sen vi var unga och Sofia reste i väg till Aten för att vara au-pair. På den vägen är det och nu många år senare, så kan vi se ett högre syfte! Vi älskar att arbeta tillsammans med dessa resor i Grekland. Vi vill alltid ge er som kommer den högsta upplevelsen och den mest minnesvärda resan. 
Våra resor har utvecklats genom åren och ingen resa är den andra lik. Det är ni som kommer ner som också skapar resorna, er grupps sammansättning och upplevelser. 
Vill du veta mer om Grekland så läs gärna min blogg om Grekland och lyssna gärna på Mediumpodden, där fick jag möjlighet att prata om Grekland i ett avsnitt.
 
Länk här:
https://poddtoppen.se/podcast/1443397805/mediumpodden-vivi-camilla/mystiken-mysterieskolan-gudomen-kraftplatserna-fran-det-svunna-grekland-med-helena-magdalena-ivekrans-natt
Har du funderingar runt våra resor så kontakta mig gärna på info@helena-magdalena.com eller via sms 0768-904 906 
Ljus och kärlek, Helena-Magdalena & Sofia

Helena-Magdalenas upplevelse av Aten: 

(texten är skriven för många år sedan, nu har vi kurser för sjunde året.

Med uppehåll för Covidpandemin. 
Texten beskriver hur allt började. Vill du ha mer inspiration så sök på kategori Grekland i min blogg.

Två gånger har jag åkt ner till Aten för att besöka min fina vän Sofia.

Tillsammans med min fina vän Sofia och hennes barn har jag fått möjlighet att besöka alla magiskt, vackra platser i och runt Aten. Energierna och frekvenserna är oändligt höga och jag har aktiverats upp på väldigt höga nivåer. Det har inneburit att jag varje gång när jag kommit hem har förändrats mitt liv totalt. 

Innan förra sommaren hade jag medial utveckling och min medhjälpare Helen säger att hon ser som en stor man, en mästare i ljusblått, står bredvid och är så tacksam att jag ska komma till Aten. Jag går hem och bokar biljett och är så tacksam för min ständiga vägledning av högre dimensioner som jag ständigt får. 

Jag reser ner, sitter med min fina vän Sofia på stolen på terrassen och får till mig att vi ska starta utbildningar på plats i Aten. För att fler och fler ska aktiveras i de höga energierna i Aten. 

Under tiden jag är där får jag till mig hela min andra bok. Som att en röst talar till mig och ger mig alla ord som ska skrivas till människorna. 

Numer räcker det att jag tänker på Aten för att denna energi ska fylla mig och höja min frekvens och jag längtar ständigt efter att få resa ner till underbara Sofia och magiska Aten. 

Aten är en av världens äldsta städer, ca 7000 år gammal. Hela Aten genomsyras av Gudarna och Gudinnorna ur den grekiska mytologin. Den grekiska mytologin har gett planeterna sitt namn och för mig som är astrolog så blir Aten mitt naturliga andra hem. 

Förra sommaren reste vi till Poseidons tempel, långt upp på klipporna, över havet kändes det som att energierna strömmade så starkt igenom oss. Med en oändlig ödmjukhet strå vi på klippan och blickar ut över havet så som Gudarna gjort för länge, längesen. 

Vi har även, vid flera tillfällen, med blotta ögat fått se de blå strålarna (The Blue Rays) som är helande och läkande. 

Akropolis ruvar mäktigt över Aten, ögonen dras dit ständigt. Hela området vibrerar på oerhört höga frekvenser, kanske är det därför inga fåglar flyger över Akropolis? 

När jag kom hem från Aten attraherades jag väldigt starkt av böcker med energi och visdom från Pleijaderna, det kom i min väg, ständigt. Till och med så min dator börjar spela Youtubeklipp med Barbara Marciniak. 

Jag har fått till mig att jag ska hålla resor till Aten för personlig utveckling. Jag ska arbeta med de som kommer ner för att uppdatera dessa människors 12 chakran, jag har fått till mig nya program och aktiveringsbehandlingar. 

 

Resorna till Aten för upp oss alla på mycket högre frekvenser och vi kommer bli aktiverade till att utveckla våra högre medvetande. Detta kommer innebära att vi alla förstår, i djupet av vår själ, att allt som finns är den fria viljan och den fria tanken – tanken är skapande och vi är alla kreativa skapare till vår framtid! Det finns inget vi inte kan göra eller vara när vi öppnar upp vår aktivering. 

Vi kommer alla kunna telepati, visualisering, vi kommer alla kunna förnimma framtiden och väldigt viktig information för oss och andra människor. 

Framtiden är vår och vi kan alla vara kreativa medskapare till vår egen framtid. 

Vi kan alla förnimma och få ner viktig information för vårt eget och andras växande och utveckling. 

Människan står inför stora förändringar nu när vi lämnar den fyrkantiga tredje dimensionen och går vidare upp i medvetenhet till femte dimensionen. 

Det kommer krävas att vi förändrar vårt sätt att se på och förstå Universum och använda Universums naturlagar. Det är dags för oss alla att vakna upp och leva i medvetenhet. 

När vi väljer att leva som medvetna skapare till vår egen framtid och samarbetar med dessa höga energier så kommer våra själar kunna ta emot information från helt andra dimensioner. 

När vi vill göra detta så kommer våra själar komma i kontakt med andra dimensioner. Vi lär oss hur tankens kraft verkligen fungerar och frigör oss ifrån en mängd felaktiga mentala programmeringar. 

Vi blir fria och förstår att vilja är fri! Vi kan göra vad vi vill och det är tankarna som skapar. 

På resorna kommer vi meditera och få ta del av information på väldigt höga frekvenser. 

Vi kommer åka till kraftplatser med mycket höga energier och vibrationer. Vi kommer arbeta med oss själva och vår personliga utveckling i oerhört vackra miljöer. Vi kommer ha lata stunder på stranden i Aten och Voula, där havet är underbart att bada i. 

Vi kommer gå ut på mysiga krogar och äta middag tillsammans. Vi kommer ha ”prova på” av olika energibehandlingar. 

Vi kommer besöka Akropolis, det heliga, antika området i centrala Aten där Partenon vilar på sin klippa. 

Vi kommer vandra på platsen där den sista antika Mysterieskolan var belägen, ruinerna finns kvar och det är väldigt speciella energier på platsen. Vi kommer resa till Korint, där Korintierbreven ur Bibeln, skrevs. Där kommer vi vandra runt i den vackra Tempelstaden och vi åker även upp på berget där Aphrodites Tempel är beläget. 

Vi kommer besöka butiken, där jag och Sofia var ”väntade” för att komma och hämta en symbol för ett par år sedan. Vi kommer Även träffa Kostas, mannen som fått information uppifrån om att vi var på väg. Vi kommer vandra i tidlösa Delphi och här är så speciella energier så det känns som man blir helt tidlös. 

Vi kommer meditera tillsammans, bland annat kommer vi aktivera vårt högre medvetande i Plutoniums grotta på Mysterieskolan. Det är en aktivering/initiering som ökar vårt högre medvetande och förbinder oss med den högsta källan. 

bottom of page