Aktuellt 

Above the Clouds

 

2020 – ett så annorlunda år! 


Året går mot sitt slut och 2020 har förändrat oss alla.

 

Mycket fick förändras på grund av Covid-19 och jag ber varje dag att det ska gå så bra som möjligt för så många som möjligt, på alla plan!

 

Jag har, precis som många av oss fått göra olika förändringar bland mina event och resor. Det blev inte Grekland, Finland eller Israel detta år, men jag hoppas verkligen att vi kommer iväg 2021.

Under denna märkliga tid så kan vi alla passa på att ställa oss frågan vad som är viktigt för oss. Vad längtar du efter på ett djupare plan? 2021 blir ett år då vi är nyfikna och vill lära oss nya ämnen, så kurser inom de ämnen som lockar oss är perfekt. Själv går jag just nu både Sångskola och författarkurs online. Det är väldigt roligt och givande.

Vet du om att du kan gå onlinekurser hos mig?
Just nu har jag lanserat två nya kurser.

Dels Lev i din kraft som är en onlinekurs som jag tidigare haft som webbkurs. Den är ett 28 dagars program för att bli mer medveten om hur du kan leva och skapa ditt liv utifrån att leva i samklang med attraktionslagen och andra Universella lagar.

Just nu får du 100:- rabatt på Lev i din kraft! Uppge kod: Lev i din kraft!

(Ordinarie pris 499:- just nu 399:-)

 

Dels Lev i frihet – sju steg att manifestera dina drömmar! Det är en kurs som arbetar med att frigöra dig från mentala blockeringar och för att få dig att ha fokus på det du verkligen längtar efter! För när du riktar ditt fokus på hur du vill att ditt liv ska vara så kommer det att skapas för dig!  

Just nu får du 222:- i rabatt på Lev i frihet! Uppge kod: Lev i frihet!

(Ordinare pris: 999:- just nu 777:-)

Du hittar alla mina onlinekurser genom att följa denna länk: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena

Under 2020 har vi startat vårt spirituella center The Lighthouse Onsala, utanför Kungsbacka. Det har varit en underbar tid och vi har fått möta så många härliga människor!  

Jag startar en ny klass Lär dig kanalisera till helgen den 9 - 10 januari, du kan läsa mer under www.thelighthouseonsala.com  
 

Under 2021 kommer våra härliga vänner, mina kollegor på Tidningen Nära; Benny Rosenqvist och Anna-Lena Vikström och håller spännande kurser här hos oss på The Lighthouse Onsala.

På The Lighthouse samarbetar vi med tre härliga tjejer; Jennifer, Hanna & Caroline som alla erbjuder sina tjänster här hos oss. Titta in på vår hemsida på The Lighthouse Onsala så får du veta mer! https://www.thelighthouseonsala.com/

 

Utöver det kommer jag ha en hel del föreläsningar och event. 

Du hittar mer info under

Mina event – kalender här på hemsidan.

För övrigt så hittar du all information här på min hemsida och i mina nyhetsbrev.

Jag ser fram emot 2021 och jag hoppas att vi alla får ett så mycket lättare år då!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Kontakta mig 

HM Ivekrans-Inspiration AB 

Sven Hultinsgata 9 
Chalmers Teknikpark 

412 88 Göteborg 

info@helena-magdalena.com 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com