top of page
Above the Clouds

Mina böcker  

Två nya böcker 2022! 

Nu äntligen har jag den stora glädjen att få ge ut min tredje och fjärde boken på Vattumannen förlag!

 

Lev i ljuset - lär dig kanalisera och 
Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte! 

Du hittar mer information om de båda böckerna på Vattumannens hemsida. Längre ner på Vattumannens sida hittar du min andra bok. 

Klicka här! 
 

 
Nu finns båda mina första böcker som ljudböcker också! 

Lev i din kraft. 2015

Utgiven i samarbete Tidningen Nära, Egmont Publishing

Lev i din kraft. 2015

Utgiven i samarbete Tidningen Nära, Egmont Publishing

 

Lev i din kraft

Helena-Magdalena Ivekrans leder kurser i personlig och andlig utveckling och föreläser om attraktionslagen som spelar huvudrollen i hennes nya bok Lev din kraft, en uppföljare till boken ”Lev din dröm” som kom ut 2014. Med teori och handfasta övningar får du hjälp att göra verklighet av alla dina drömmar om ett bättre liv.

Provläs boken här.

 

Beställ via Tidningen Näras Shop:

http://shop.tidningennara.se/lev-i-din-kraft.html

Lev din dröm - lär dig bemästra attraktionslagen

Tidningen Nära, Egmont Publishing 2014

Text från Tidningen Näras shop

Ny bok -Lev din dröm LEV DIN DRÖM - en bok som hjälper dig att förändra ditt liv   Attraktionslagen är en naturlag som kan förändra ditt liv. 

Den finns, oavsett om du tror på den eller inte. Den fungerar och har alltid fungerat i ditt liv, men först när du lär dig att använda aktivt kommer den att uppfylla dina önskningar. Du måste bara lära dig tänka att allt det du önskar är möjligt att uppnå.

I ”Lev din dröm” förklarar Helena-Magdalena Ivekrans hur attraktionslagen fungerar och ger dig alla de handfasta råd du behöver för att komma igång med ditt nya och bättre liv. 

Helena-Magdalena Ivekrans är utbildad inom psykologi och psykiatri och har en examen i Social omsorg. Hon har under många år varit verksam som chef inom socialtjänsten. Parallellt har hon arbetat som medium, astrolog och healer och lett kurser i personlig och andlig utveckling. Hon medverkar också regelbundet som bloggare i tidningen Nära.  ”Lev din dröm” ger dig en gedigen teoretisk grund i hur attraktionslagen fungerar och dessutom ett antal handfasta övningar som hjälper dig att nå de mål du satt upp för ditt framtida liv. 

Välkommen till en helt ny värld, där dina drömmar blir verklighet!   

Utgivning: oktober 2014 

Beställ boken via Tidningen Näras shop: 

bottom of page