top of page

Thu, Apr 02

|

Sursikvägen 43 Auditoriet

Lyssna till din intuition och förstärk din inre guidning!

Vill du lära dig hur du kan bli bättre på att lyssna till din intuition? Vill du hitta ditt livs högre syfte och följa den väg du kom hit för att vandra? I dagens brus då vi ständigt matas med nyheter och intryck så blir det allt svårare att höra sin egen inre röst. Men den finns alltid där för att

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lyssna till din intuition och förstärk din inre guidning!
Lyssna till din intuition och förstärk din inre guidning!

Time & Location

Apr 02, 2020, 6:00 PM

Sursikvägen 43 Auditoriet , Sursikvägen 43, 68910 Pedersöre, Finland

About the event

 

Lyssna till din intuition och förstärk din inre guidning! 

Vill du lära dig hur du kan bli bättre på att lyssna till din intuition? Vill du hitta ditt livs högre syfte och följa den väg du kom hit för att vandra? I dagens brus då vi ständigt matas med nyheter och intryck så blir det allt svårare att höra sin egen inre röst. Men den finns alltid där för att guida dig genom livet. Vår inre röst kan vi uppleva på olika sätt; genom känsla, tankar eller visshet. När vi stärker kontakten med vår guidning så blir det lättare för oss att lite på magkänslan och intuitionen. Vi blir också mycket bättre på att ge oss tid att tona in med vårt själsliga jag och fatta beslut utifrån känsla, så vi slutar fatta logiska beslut. Det är som att träda bortom vår logiska hjärna och hitta svaren ”bortom”. 

Under denna kväll kommer Helena-Magdalena tala om intuition, vår inre guidning och ge oss konkreta råd på hur vi kan förstärka vår egen guidning. Ta gärna med papper och penna. 

Presentation: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt 

Helena-Magdalena är entreprenör och har varit i hela sitt vuxna liv. Hon arbetar som författare och föreläsare hon är webbprofil och astrolog på Tidningen Nära och även astrolog på Tidningen Tara. Helena-Magdalena bedriver en omfattande kursverksamhet inom personlig och andlig utveckling i Sverige, Finland och Grekland. Varje vecka har hon även privata konsultationer som medium - intuitiv terapeut, framgångscoach, och social-media planner.  

Helena-Magdalena har lång erfarenhet av att arbeta med människor och har även arbetat som chef inom socialtjänsten i många år. 

Ledarskap, utveckling och grupputveckling har alltid varit ett stort intresse, att hjälpa människor att hitta sitt bästa jag, att utvecklas och att växa har alltid varit en drivkraft hos Helena-Magdalena. 

Helena-Magdalena har bloggat för Tidningen Nära i 7 år och det största ämnet har varit att motivera och inspirera människor att använda tankens kraft och attraktionslagen för att förverkliga sina drömmar. Det resulterade i att hon tillsammans med Tidningen Nära (Egmont) gav ut böckerna Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen (2014) och Lev i din kraft (2015). Helena-Magdalena har även gett ut flera e-kurser, webbkurser och cd-skivor. 

Helena-Magdalena har Social Omsorgsexamen, Linné Universitet med fil kand i socialt arbete. 

 

Varmt välkomna önskar Helena-Magdalena och Majo 

För mer information var vänlig kontakta: 

Majo Engström 

Majo@dreamaconsulting.com eller via telefon: +35 850 586 2070 

Tickets

  • Föreläsning Helena-Magdalena

    €30.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page